Sufragerie

Cu totii visam la o casa ca-n reviste. Ne inspira filmele straine cu case mari, aerisite, mobila la comanda superba si aproape nefolosita. Apoi ne uitam la canapeaua noastra infundata, la biblioteca ce a tinut generatii intregi de carti si la bucataria folosita mai mult decat transeele unui teatru de razboi. Nu e de mirare ca mereu suntem prinsi intre ceea ce ne dorim cu adevarat si ceea ce putem obtine.

Dar care sunt lucrurile care ne tin de la a avea casa pe care ne-o dorim? Care sunt realitatile care ne limiteaza creativitatea?

Intre ceea ce ne dorim si ceea ce se poate face cand vine vorba de mobila la comanda

1. Spatiul limitat

Dormitor

V-ati dori un dormitor aerisit. Eventual unul cu un pat suficient de mare incat sa nu va dati coate in coaste, cu un dulap generos pentru a nu va deplasa in alte camere din casa in cautare de haine, noptiere elegante, si eventual o masuta de toaleta in dreptul geamului. Frumos, elegant, curat, ca in reviste! In realitate, toate dulapurile sunt mari, cadrul de pat ocupa foarte mult loc, masutele de toaleta sunt doar pe 2 modele, iar noptierele nu va mai ajuta cu nimic in contextul asta.

Salvarea vine cand alegeti corect firma de mobila la comanda. Un cadru adaptat, un dressing modern, o masuta de toaleta inedita si care sa nu ocupe spatiu. Cat despre noptiere, sigur va va reveni cheful de asa ceva cand veti vedea cat loc va poate castiga o idee buna.

 

2. Faptul ca este o casa… locuita

Bucatatie

V-ati intrebat vreodata de ce sunt casele vedetelor atat de curate? Deoarece nu prea sunt locuite. Acum, cand va ganditi la orele petrecute in bucatarie, la mesele ample de sarbatori, la cinele cu prietenii, la pachetelele de dimineata si la aburii si stropii de ulei care zboara mereu peste tot, parca nu va vine sa alegeti cea mai alba si sensibila mobila de bucatarie. Asa ca faceti un compromis care sa va asigure ca nu plangeti dupa investitia facuta. Dar una care nu va incanta deloc.

Din nou, firma cea mai buna de mobila la comanda va salveaza! Materialele de calitate, finisajele rezistente si designul creativ va pot oferi bucataria si frumoasa si practica la care visati. Suprafetele se curata usor, se mentin curate si arata atat de bine inca nu va va reprosa nimeni ca folositi bucataria asta!

 

3. Forma incaperilor

Sufragerie

V-ar placea o canapea langa peretele asta, o comoda TV futurista pe peretele celalalt, o biblioteca si un birou mic intr-un colt. Dar amplasarea geamului, al usii de la balcon, al usii de la sufragerie, grinzile din constructie, caloriferul si tevile se opun cu darzenie. Consultand propunerile unor anumite firme care fac mobila la comanda, va resemnati la gandul ca va fi nou, dar nu va arata ca sufrageria pe care v-ati dorit-o.

Insa noi nu suntem o astfel de firma. Noi suntem firma care va va surprinde si care va gasi o varianta de mijloc, intre dorinta clientului si posibilitatile fizice.

Idei avem! Posibilitatea de a executa orice model, avem! Dorinta de a deveni cea mai recomandata firma de mobila la comanda, idem!