mobila de baie

Mobila de baie? Cu siguranta ca atunci cand ati gandit conceptul de mobila pentru intreaga casa, nu ati luat-o in considerare. Dar nu va temeti. Acest lucru se intampla frecvent. De ce? Pentru ca la baie avem tendinta sa ne gandim mai mult la utilitati, la partea practica a incaperii, la tevi, la sisteme de scurgere, la obiectele sanitare. Abia atunci cand credem ca am terminat renovarea si ne trezim cu o multitudine de sticle de sampon, parfum, cutii de detergent, sapun si pasta de dinti ingramadite pe marginea cazii sau a chiuvetei, ne dam seama ca ar fi mers si ceva in plus. Dar cum sa faceti de acum cand totul e montat, si oricum in magazine nu ati vazut ceva care sa se potriveasca sau care sa va placa? Simplu, sunati la StudioMob si veti avea o solutie personalizata. Iata cum.

Cum alegeti mobila de baie?

1.      In functie de spatiul disponibil

Sigur v-ati saturat deja de raspunsul asta, dar spatiul este o constanta in acest business. Obisnuiti-va cu ideea!

mobila de baieDaca spatiul va permite, puteti umple sala de baie aproape asemeni oricarei incaperi. Puteti introduce un soldatel in care sa tineti prosoapele si chiar produsele de curatare. Sub lavoar puteti baga un dulapior cu sertare cu amortizor. Atentie insa! Ceea ce multe persoane pierd din vedere atunci cand viseaza cu ochii deschisi la cea mai frumoasa mobila de baie sunt tevile. Cel mai probabil, sertarele dulapiorului de sub lavoar vor fi decupate pentru a face loc tevilor. Asta inseamna ceva mai putin spatiu de depozitare.

Un alt spatiu de depozitare pe care il puteti include in mobila de baie este dulapul din spatele oglinzii. Desigur, intrucat acesta nu vreti sa fie prea mare si sa vina prea mult peste chuiveta, il vom proiecta mai ingust. Dar tot vor incapea in el obiectele uzuale de igiena. Sa le tineti pe acestea ascunse este mai bine decat sa le tineti la vedere. Baia devine mai usor de curatat atunci cand este mai libera.

2.      In functie de bugetul alocatmobila de baie

Mobila de baie nu va fi la fel de ieftina ca cea de hol. De exemplu, daca v-ati facut un calcul estimativ considerand ca s-ar folosi cam tot atata materie prima pe executii simple de dulap cu rafturi, uitati de gandul acesta! Sub nici o forma nu se poate folosi PAL in baie pentru ca acest material nu este rezistent la umezeala. Indicat in acest caz este MDF-ul vopsit sau mobilierul din piatra naturala. Desi in cazul MDF-ului vopsit exista posibilitatea ca acesta sa sufere modificari in timp, piatra naturala este cea mai trainica. Dar are si un pret pe masura.

3.      In functie de marimea familiei

mobila de baieFamiliile cu copii mici vor avea nevoie de spatii de depozitare la inaltime si bine inchise. Iar daca spatiul nu permite montarea unui dulap normal, un dulap suspendat ramane o varinta. Pentru ca acolo unde incape un raft, se poate inchide si un dulap care sa nu tenteze vederea agera a celor mici. In plus, trebuie gandit si un spatiu de depozitare a hainelor murdare. O familie mare va avea mereu cosul de rufe plin si, preferabil, nu la vedere. Acest element fura din spatiul rezervat pentru mobila de baie. Sau se poate realiza un cufar pe comanda cu aceasta utilitate. Discret, elegant si foarte practic!

4.      In functie de stilul baii

Nu putem trece cu vederea preferintele personale. Astfel, ceea ce va doriti de la baie, asta veti obtine. Dar nu va putem garanta acest lucru decat daca va faceti mobila de baie la StudioMob!