mobila de birou open space

De ce conteaza atat de mult mobila de birou pentru open space cand conduceti o armata de oameni pe care ii vreti cat mai productivi? Pentru ca, asemeni oricarei armate, trebuie sa aveti grija sa le tineti moralul ridicat. Si cum toata lumea stie ca un spatiu de lucru deschis nu este mereu o veste buna la angajare pentru nimeni, puteti macar sa creati un spatiu deschis cool si confortabil, in ideea de a compensa pentru lipsa de intimitate. Beneficiile unui open space pentru angajator sunt evidente: acces direct la angajat si o mai buna supraveghere a spatiului de lucru. Insa angajatii care se simt urmariti nu sunt la fel de productivi. De aici nevoia de a compensa cu mobilier de calitate, facut pe comanda la StudioMob.

Reguli de baza de respectat atunci cand alegeti mobila de birou pentru open space

1.      Pastrati spatiul de lucru aerisit

mobila de birou open spaceStim cu cate probleme logistice se confrunta orice business owner. Chiar si asa, maximizarea spatiului de lucru prin ingramadirea unui numar prea mare de birouri ca mobila de birou pentru open space nu este recomandata. Pentru inceput, un numar mare de oameni care lucreaza in aceeasi incapere va crea un zgomot care va face destul de dificila concentrarea pentru cei care au nevoie de asa ceva, va fi greu de mentinut o temperatura constanta placuta pentru toata lumea si va crea un aspect neplacut de  aglomerare.

Mai putine birouri, eventual cu mai multe forme geometrice diferite, confera spatiului un flow mai bun, un aspect mai ordonat. Pastrati cel putin 2 metri intre scaunele asezate spate in spate sau cel putin 2,5 metri intre 2 randuri de birouri. Daca creati spatii de lucru in comun, pastrati cel putin 2-3 metri in jur pentru a-i feri pe ceilalti angajati de zgomotul unei sedinte. Less is more, chiar si cand vorbim de mobila de birou pentru open space.

2.      Diversificati modelele de birouri din cadrul aceluiasi spatiumobila de birou open space

Angajatii simt ca au optiuni daca vor sa stea la birou pe colt sau la mesele rotunde pentru o sesiune de grup. Luati in calcul spatiul din jurul acestora cand va proiectati toata mobila de birou pentru open space. Modele diferite de mobilier va pot ajuta in diferentierea departamentelor. Contabilitatea si financiarul trebuie sa colaboreze, de exemplu. Deci un grup de birouri pe colt, cu angajatii care lucreaza fata in fata, este util. Cei care lucreaza cu corespondent pot avea colegul chiar in fata. Cei care lucreaza in grup pot beneficia de birouri rotunde.

3.      Aveti macar intentia de a oferi intimitate

mobila de birou open spaceStim ca nu puteti oferi fiecarui angajat dintr-o firma mare, propriul birou. Eventual pe colt si cu o priveliste frumoasa. Dar puteti macar sa intelegeti importanta intimitatii si nevoia angajatilor de a crea un spatiu cat mai personal pentru a fi mai eficienti. Mobila cu paravane este perfecta pentru acest lucru. Nu va temeti ca va arata ca oricare alt tip de mobila de birou pentru open space impartit in cubicule. Avem multe optiuni frumoase si creative la StudioMob.

4.      Solutii personalizate si mobilier modular

Iar daca sunteti in cautarea acelui element WOW!, ati venit unde trebuie. La StudioMob cream, executam si livram oriunde in tara si in strainatate orice tip de mobilier. Daca lucrati intr-o industrie creativa, daca echipele de lucru se schimba constant iar angajatii au nevoie mereu de o schimbare de decor, va sugeram mobilierul modular. Adica, la nevoie, fiecare angajat isi poate muta biroul unde doreste. Si-l poate lipi cu usurinta de alt grup de lucru. Sau poate opta pentru o zona mai aerisita sau mai ferita de aerul conditionat. Asta da, mobila de birou pentru open space inteligenta si functionala!