masa extensibila la comanda

Va ganditi deja de ceva vreme sa va luati o masa extensibila la comanda dar inca nu sunteti convinsi? Haideti ca va ajutam noi cu cateva argumente. Exista un moment pentru orice si un loc in casa pentru orice obiect de mobilier.

Ce retineri aveti pana acum? Ca nu aveti suficient loc? Pentru ca nici unul din produsele vazute pana acum in magazine nu se potriveste cu ce aveti deja in casa? Sau pentru ca masa extensibila risca sa fie prea subreda, prea mica sau prea mare? Vom discuta pe larg toate aceste aspecte si veti intelege de ce varianta la comanda facuta la StudioMob este cea mai buna.

 

Deci… de ce sa va luati o masa extensibila la comanda?

1.      Pentru ca nu aveti suficient loc in casa pentru o masa fixa

Desi uneori lipsa spatiului este principalul argument pentru a renunta la o masa fixa si o zona desemnata de dining, acest lucru nu exclude in nici un fel ideea de masa extensibila la comanda. In primul rand, facuta la comanda, aceasta se poate strange pe cat de mult va doriti. Aveti optiunea de a avea o masa mica, una care sa nu va ocupe mult loc, sau de a avea o masa care se transforma intr-o consola lata de doar cativa centimetri. Solutii sunt pentru a acomoda orice fel de cerinta.

2.      Pentru ca nimic nu se potriveste cu mobila pe care o aveti deja

masa extensibila la comandaStim ca asta este o problema foarte mare. Materialul nu este doar dintr-o culoare uniforma pe care o poti nimeri sau nu. Acesta poate fi foarte poros, lucios, poate avea diverse finisaje, poate fi mai deschis sau mai inchis. Pentru a adauga un obiect de mobilier intr-o incapere deja amenajata, este nevoie de un ochi de profesionist. Aici intervine experimentata echipa de la StudioMob. Veti beneficia de consultanta in eficientizarea spatiului disponibil si veti avea destule optiuni in alegerea materialului potrivit pentru masa extensibila la comanda.

Nu trebuie sa va descurcati singuri. Aveti tot ajutorul din lume cand apelati la noi.

 

3.      Pentru ca modelele rabatabile par foarte subrede

Din pacate, acesta este un adevar. Multe dintre modelele disponibile pe piata, cu blaturi rabatabile si picioare, sunt usor nesigure. Este suficient ca un musafir sa se lase cu coatele pe un colt care nu este bine securizat, pentru a arunca farfuriile de pe jumatate de masa. Ca optiune mai solida de masa extensibila la comanda, noi va propunem varianta care se restrange intr-o consola. Trageti de capete si descoperiti un sistem pe care puteti pune cate blaturi aveti nevoie pentru numarul de musafiri. Picioarele sunt solide si nu exista joc dintr-o parte in alta.

4.      Pentru ca unele variante de compromis sunt prea micimasa extensibila la comanda

Ati gasit o varianta de masa extensibila care se potriveste ca spatiu, dar cand ati testat-o ati observat ca nu incap nici doua farfurii cap la cap? Atunci ce rost mai are sa va luati o masa rabatabila daca nu o veti putea folosi in mai mult de 2-3 persoane? Intelegem nevoia de a va incadra in spatiu, dar un astfel de compromis nu se face la o masa extensibila la comanda de la StudioMob.

5.      Masa este prea mare cand este deschisa

Nici reversul acestei situatii nu este de dorit. Daca atunci cand desfaceti masa incap toate farfuriile si platourile si paharele, dar musafirii nu se pot aseza la masa, atunci nu ati realizat nimic. Desi nu putem sa va dam solutia magica pe loc, va garantam ca aceasta exista. Odata ce luam masurile din teren, stabilim cu exactitate nevoile clientului si vedem ce solutie ar fi mai potrivita, gasim cu siguranta masa extensibila la comanda care sa se potriveasca manusa.