dressing la comanda

La o frumoasa mobila de dressing viseaza orice femeie in momentul in care lucrurile personale incep sa se adune. Acest lucru se aplica si mai si in cazul celor care chiar investesc in garderoba si accesorii. Acestia vor sa-si tina lucrurile in buna ordine. Mai mult, ideea de a putea avea totul la indemana, frumos aranjat, aerisit, pus in valoare, duce cu gandul la ceva ce nu se poate realiza atunci cand toate hainele stau ingramadite in dulapuri mici. De cele mai multe ori, lipsa de organizare duce la pierderea din vedere a unor articole de imbracaminte pe care le redescoperim cu surpriza tarziu.

Ce inseamna mobila de dressing si cum cream un spatiu de vis?

dressing la comanda

Sursa: pixabay.com

Pentru inceput, mobila de dressing inseamna spatii de depozitare. Asemeni unui dulap, acestea au si bare pentru umerase, si rafturi, si sertare. Insa, spre deosebire de un dulap clasic, dressingul este mai mare si poate fi organizat dupa nevoile utilizatorului. Astfel, daca atunci cand cumparam un dulap gata facut ne adaptam pe dispunerea spatiului interior, asa cum a fost el gandit de catre cei care l-au creat. Dressingul facut la comanda va avea impartirea potrivita lucrurilor personale.

Daca aveti haine lungi, rochii de ocazie si paltoane pentru care aveti nevoie de spatiu, rezervati o astfel de zona in dressing. Sertarele sunt mai potrivite pentru elementele de mici dimensiuni decat rafturile, fac hainele mai accesibile si mai usor de aranjat. Spre deosebire de acestea, rafturile prea inalte sau prea late ale dulapurilor din comert fac aranjarea hainelor anevoioasa. In acest caz, uneori oamenii se vad obligati sa puna hainele pe mai multe randuri pe acelasi raft. Sortarea lor devine dificila si reduce vizibilitatea. Cu mobila de dressing moderna, aceste probleme sunt evitate.

 

 

Jocuri cu forme, lumini si culori

dressing la comanda

Sursa: pixabay.com

Pentru a pune in valoare cat mai bine obiectele de imbracaminte si accesoriile cu care ne mandrim, mobila de dressing trebuie sa arate si bine. Trebuie sa ne si inspire. Entuziasmul cu care ne-am cumparat diverse piese vestimentare trebuie pastrat si atunci cand le vom pune la locul lor. Prin urmare, trebuie sa ne jucam cu usi, spatii deschise, rafturi inguste sau mai inalte, organizatoare si separatoare speciale. Putem introduce si sticla ranforsata, pentru a lasa la vedere obiectele cu care ne mandrim.

Oglinzile pot fi ori inalte, puse pe o usa mobila sau cu stativ si inclinate, pentru a ne lasa sa ne vedem in toata splendoarea, odata pregatite de vreun eveniment. Includerea spoturilor si chiar decorarea dressingului cu ajutorul unor veioze potrivite ca stil vor duce la crearea unui spatiu de invidiat.

Masa de toaleta

dressing la comanda

Sursa: pixabay.com

Daca aveti posibilitatea, puteti crea un adevarat budoir. O masa de toaleta este fix ceea ce va trebuie pentru a completa acest spatiu personal. Si cum totul este facut la comanda, nu trebuie sa va faceti griji ca acest element nu se va potrivi cu restul elementelor ce compun mobila de dressing. Un lucru pe care trebuie sa va asigurati ca il aveti este si o sursa de lumina naturala. Chiar daca puteti compensa cu spoturi si surse de lumina artificiala de tot felul, aveti nevoie de putina lumina naturala atunci cand va aplicati machiajul de zi, pentru mai multa precizie.

Accesorii

Echipa StudioMob va sta la dispozitie pentru a crea cel mai frumos si mai intim spatiu personal. Mai mult, veti primi si sfaturi cu privire la draperii, covoare si cutii. Cu ajutorul acestora puteti face dressingul si mai prietenos. Dar haideti sa incepem cu inceputul. Haideti sa discutam despre mobila de dressing pe care v-o doriti.