spatii de depozitare

Cine are vreodata destule spatii de depozitare? Raspunsul corect este nimeni. Poate doar cei cu locuinte mari si cu un stil de viata minimalist, care nu le permite sa adune multe lucruri pe care le folosesc din an in Paste. Altfel, noi, ceilalti, avem tendinta de a aduna de toate, de la ustensile de bucatarie, la carti, haine, accesorii, jucarii pentru copii, genti, valize, oale si ligheane, produse de curatat, decoratiuni, accesorii sportive si multe, multe altele. Oricine s-a mutat vreodata cu toate „consumabilele si necesitatile” stie cat de multe lucruri se aduna intr-o casa pe langa obiectele de mobilier. Deci? Unde le punem pe toate?

5 spatii de depozitare creative

1.      Cea mai buna idee este sa profitati atunci cand va faceti mobila la comanda

spatii de depozitare

Sursa: unsplash.com

La StudioMob, primim tot felul de cereri de maximizare a spatiului disponibil. Asa ca ne-am obisnuit sa mai ascundem o lada pe ici pe colo, elegant mascata si incapatoare pentru toate lucrurile. Cateva dintre cele mai dragute idei pe care le-am avut au vizat spatii de depozitare ascunse de panouri – panoul TV poate ascunde o biblioteca sau cateva rafturi mici. Aceeasi idee se poate aplica si pentru panoul cadrului de pat. Metoda este utila atunci cand avem multe maruntisuri pe care am prefera sa nu le tinem la vedere.

Un dezavantaj in acest caz este faptul ca panoul trebuie sa fie ceva mai gros, pentru a permite montarea rafturilor pe laterala. In lipsa spatiului in dormitor sau sufragerie, acest lucru nu se poate realiza cu usurinta.

 

2.      Lazi, cutii si banchete

Pana la urma, cutiile, lazile si banchetele sunt o optiune buna, mai ales ca pot fi puse in balcon, pe hol, in baie sau in bucatarie. Lucrate frumos, acestea pot decora chiar si sufrageria. De ce sunt acestea spatii de depozitare creative? Pentru ca pot fi mascate frumos si usor in mobilierul existent. Banchetele devin locuri de sezut cu ajutorul unor perne colorate, de exemplu.

3.      Rafturi si cutii de perete

Nu excludeti niciodata utilitatea unui raft bine amplasat. Una dintre cele mai des intalnite probleme este atunci cand un client are prea multe obiecte, astfel incat un dulap sau o biblioteca clasica nu mai ajuta. Atunci devenim creativi. Rafturi si cutii pentru a maximiza spatiul, bare si casete speciale sunt bune spatii de depozitare. Sfatul nostru sincer este sa contactati profesionistii pentru astfel de proiecte, pentru a nu ajunge cu o casa care arata ca un butic la o zi dupa aprozivionare. Nici rafturile puse oricum nu sunt o idee buna.

4.      Soldati si jolly, eroii ascunsi ai depozitarii

spatii de depozitare

Sursa: unsplash.com

Soldatii de bucatarie sunt o optiune buna de spatii de depozitare pentru ca folosesc tot spatiul pe verticala. Cat despre conceptul de jolly, util la bucatarie pentru ca da acces la sticle si cutii inalte, poate fi reprodus intr-o nisa pe care poate nu v-ati gandit sa o utilizati. Langa un dulap sau langa frigider puteti baga un cadru metalit, facut pentru a tine in picioare sticle sau produse de curatare. Acesta poate fi inalt, poate avea roti pentru glisare usoara, si poate fi frumos mascat de un blat pe culoarea mobilei de pe hol.

5.      Cutii pe roti

Daca aveti mobila ridicata, gen cadru de pat cu picioare, puteti trage un sertar de dedesubt fara probleme. Atunci cateva cutii pe roti ar fi foarte utile. Daca nu aveti loc pentru roti, gasim impreuna o varianta de glisare.

Dar teoria este una, iar realitatea din teren este alta. Pentru solutii personalizate de spatii de depozitare, contactati-ne pentru o discutie creativa.