comoda TV la comanda

Raspunsul este simplu: putem fi foarte creativi cu comoda TV la comanda, mai ales noi la StudioMob. Desi toti sociologii recomanda interactiunea cu cei dragi la sfarsitul unei zile si la sarbatori, nu putem pierde din vedere faptul ca televizorul este punctul de interes catre care ne indreptam privirile atunci cand vrem sa ne relaxam. Fie urmarim un program sau un film, televizorul este obiectul care a luat locul focului din cavernele primilor oameni. Ca noi, si acestia incheiau o zi grea de vanatoare lasandu-si ochii sa se odihneasca pe dansul flacarilor, fara sa se mai gandeasca la nimic.

Astazi, comoda TV la comanda este mai mult decat un suport pentru “focul modern”. Este o extensie a personalitatii noastre. Intr-o varianta simpla, aceasta comoda poate fi reprezentata printr-o simpla masuta. In versiunea mai complexa aceasta poate avea LED-uri si usi glisante care sa ascunda privirii televizorul. Poate face loc unui bar sau chiar unei zone unde puteti depozita accesorii, rame foto si carti.

De ce este o idee buna sa faceti o comoda TV la comanda?

comoda TV la comanda

Sursa: unsplash.com

Puteti merge pe varianta cu rafturi. Puteti merge pe cutii. Si puteti construi o comoda TV la comanda in orice forma v-ati putea imagina. Cel mai bine este sa alegeti personal modelul dorit. Asta pentru a nu fi obligati sa va descurcati cu vreo versiune disponibila in comert. Acestea pot fi restrictive in ceea ce priveste marimea televizorului, aranjarea acestuia si a celorlalte lucruri pe care ati dori sa le puneti in acelasi loc.

Fostele biblioteci transformate in suporturi TV au fost o varianta de compromis de care ne dorim sa ne indepartam. Materialele, culorile si sistemele ce pot fi folosite la ora actuala reprezinta un avans incredibil in materie de design interior si este pacat sa nu le folosim. Iar ideile pe care le au designerii nostri va vor asigura ca veti crea un spatiu elegant si util.

 

 

Practic sau creativ?

comoda TV la comanda

Sursa: unsplash.com

Multe persoane se gandesc la restrictii in sensul ca designul pentru orice comoda TV la comanda este undeva intre practic si creativ. Dar cine spune ca nu poate sa fie si si? Cu designerii potriviti si o buna comunicare si prezentare a nevoilor, se poate ajunge la un rezultat mai mult decat satisfacator.

In materie de forme, de spatii de depozitare sau de modele, posibilitatile sunt nelimitate. Puteti sa construiti mobila din living dupa modelul de comoda sau puteti adapta modelul de comoda dupa mobilerul deja existent. O varianta este cea a montarii unui panou de lemn sau alt material pe peretele pe care veti urca televizorul. Sau acesta se poate prinde direct de perete daca aveti impresia ca un panou pe spate si unul care gliseaza in fata televizorului este prea mult.

O alta optiune ar fi mini-biblioteca ascunsa in spatele panoului pe care urmeaza sa montati televizorul. Astfel, incorporati si spatii de depozitare fara ca vizual, comoda sa para incarcata. Toate acestea, precum si alte trucuri interesante va stau la dispozitie cand vreti sa faceti o comoda TV la comanda.