cadru de pat la comanda

Pentru ca un somn de calitate reprezinta conditia minima pentru a avea o zi buna, un cadru de pat la comanda este indispensabil. Daca numarul de ore de somn pe noapte este in totalitate la alegerea fiecaruia, patul joaca un rol esential in viata noastra in ceea ce priveste calitatea somnului.

4 motive pentru care sa alegi un cadru de pat la comanda

1.          Dimensiunea ideala

In realizarea sa vor fi avute in vedere atat cerintele specifice ale utilizatorilor, cat si dimensiunea dormitorului. Pentru o lungime optima a patului, acesta trebuie sa depaseasca inaltimea celui mai inalt dintre parteneri cu aproximativ 20 cm. Pentru a identifica latimea ideala a unui pat, specialistii StudioMob recomanda ca ambii parteneri sa se intinda pe spate, cu mainile asezate sub cap si cu coatele indreptate spre exterior. O latime optima presupune ca partenerii sa nu isi atinga coatele, fiind astfel asezati. Tinand cont de aceste sfaturi, un cadru de pat la comanda va va asigura confortul din timpul somnului si libertatea miscarii, fara a fi restrictionati sau deranjati de partener.

2.          Integrarea usoara a mobilierului realizat la comanda

cadru de pat la comanda

Sursa: unsplash.com

In momentul in care dati comanda de o piesa de mobilier, aveti garantia ca aceasta piesa se va integra perfect in apartament. Puteti uita de situatia, neplacuta de altfel, in care in dormitor exista prea multe culori si stiluri. Prin asortarea materialelor si a culorilor, dormitorul va parea mai spatios si ordonat.

Pentru o integrare cat mai armonioasa a pieselor de mobilier trebuie avuta in vedere tetiera. Aceasta este o parte importanta a patului iar din punct de vedere estetic va face legatura cu restul pieselor de mobilier, dar si cu restul elementelor prezente in camera de dormit. Tot tetiera va fi definitorie pentru stilul in care va fi realizat un cadru de pat la comanda.

3.          Patul ideal

Patul este articolul de mobilier in care petreceti cel mai mult timp atunci cand sunteti acasa. De aceea, consideram ca este important ca acesta sa fie ales in functie de stilul propriu si in corelatie cu aspectul pe care doriti sa il dati incaperii. O piesa de mobilier realizata la comanda va respecta in cel mai mic detaliu preferintele clientilor. Specialistii StudioMob vor veni intotdeauna cu solutii creative, astfel incat mobilierul sa se muleze perfect pe spatiul disponibil. Un cadru de pat la comanda va intruni toate cerintele de design ale clientilor. Mai mult, va avea si confortul necesar unui somn odihnitor.

4.          Functionalitate asigurata

cadru de pat la comanda

Sursa: unsplash.com

In cazul unui dormitor mic, asa cum intalnim deseori la bloc, un pat prevazut cu spatii de depozitare este recomandabil. O varianta buna in acest caz este modelul conceput cu o lada de depozitare integrata. Spatiul oferit de lada va fi suficient pentru a depozita aici paturile, pernele si lenjeriile de pat de rezerva.

O alternativa la aceasta lada este patul cu sertare glisante pe laterale. Acesta ofera un spatiu generos de organizare si depozitare.

O alta varianta este cea a patului cu etajera sau lada in locul tetierei. Un cadru de pat la comanda poate asigura suficient loc pentru veioze sau pentru a avea mereu la indemana cartile pe care le cititi in momentele de relaxare. De asemenea, poate inlocui clasicele noptiere, pentru un plus de spatiu.

Realizat exact dupa cerintele utilizatorilor, un cadru de pat la comanda este construit sa reziste si sa ofere si acest plus de functionalitate, prin spatiile de depozitare proiectate de designeri.