mobila de baie la comanda

Poate ca nu v-ati gandit din prima la mobila de baie la comanda atunci cand ati renovat apartamentul. Noi intelegem de ce ati face asta. In primul rand, baia este locul unde principala dvs. grija este pentru instalatii si obiecte sanitare. In al doilea rand, parca nu aveti optiuni daca e sa va luati dupa oferta din majoritatea magazinelor. Apoi nici dimensiunea celor mai multe bai de apartament nu ajuta. Dar veti afla in scurt timp ca a lua mobila la comanda este o idee mult mai buna decat sa va cumparati mobila direct din magazin.

Apartament mic? Mergeti pe mobila de baie la comanda

Cand optati pentru mobila de baie la comanda, faceti lucrurile in ordinea care trebuie

Cea mai mare greseala pe care o fac multe persoane cand renoveaza baia este sa vizualizeze cum va arata mobila atunci cand baia este complet goala. Intelegem cum se intampla asta. Muncitorii tocmai au scos obiectele sanitare vechi si, intr-un zgomot asurzitor si oribil pe care nu vreti sa il mai auziti vreodata in viata dvs., au dat jos faianta de pe pereti si au scos gresia. Acum totul este complet gol. Urmeaza sa schimbati tevile si instalatiile, dar aceste lucrari se fac mai adanc.

Acesta este momentul in care cele mai multe persoane se pacalesc si apreciaza in mod gresit cat spatiu vor pierde cu faianta noua si cu obiectele sanitare noi. Sunt luate masuratori de principiu iar alegerea mobilierului din magazin este de cele mai multe ori gresita.

Cea mai buna idee este sa nu luati nici o decizie pana cand nu vedeti montata faianta si obiectele sanitare. Apoi puteti chema o echipa profesionista care va lua masuratorile corecte pentru cea mai potrivita mobila de baie la comanda.

Alegeti obiectele sanitare pe care vi le doriti cu adevarat

mobila de baie la comanda

Unul dintre principalele beneficii atunci cand alegeti mobila de baie la comanda consta in faptul ca puteti alege obiectele sanitare pe care vi le doriti cu adevarat. Astfel, in timp ce oferta de mobilier de baie din magazine va constrange sa cumparati anumite tipuri de obiecte sanitare, noi va lucram mobila de baie dupa obiectele pe care le-ati ales deja.

Stiti cum arata in display multe dintre seturile cu lavoar si dulap de sustinere? Veti auzi ca acestea sunt facute pe dimensiuni. Si, de cele mai multe ori, dulapul de dedesubt nu este disponibil in prea multe variante. Apoi observati ca fie nu va place lavoarul, fie nu va place materialul sau modelul din care este facut dulapul.

Cu mobila de baie la comanda, acestea sunt non-probleme. Realizam dulapurile necesare in functie de specificul obiectelor sanitare, oricat de deosebite ar fi acestea, si pe culorile si din materialele dorite. Fara compromisuri!

Aveti mobilierul de care aveti nevoie, nu cel pe care il gasitimobila de baie la comanda

O adevarata provocare este sa gasiti ceea ce va trebuie si sa nu va multumiti doar cu ceea ce se gaseste in magazin. Dincolo de ceea ce va permite spatiul sa faceti in materie de mobilier de baie, mai sunt acele obiecte sanitare speciale, cu taieturi diferite si pe dimensiuni atipice. Sa gasiti in magazine ceva pentru ele este aproape imposibil. Dar oricine a facut mobila de baie la comanda stie ca acest lucru nu este o provocare. Mai ales pentru o echipa profesionista cum e cea de la StudioMob.

Scapati de lipsa de creativitate si viziune a celor care produc mobilierul de masa

Poate aveti o idee vis-a-vis de culorile pe care vreti sa le folositi la decorarea baii. Dar oferta din magazine este limitata la cateva nuante prea puternice sau prea sterse.  De cele mai multe ori acestea merg mana in mana cu restul materialelor de finisaj disponibile pe piata de larg consum. Daca, insa, aveti idei diferite si vreti sa va decorati baia cu mobilier in culori alese pe spranceana, aveti nevoie de o echipa care sa va puna la dispozitie o gama intreaga de materiale si un paletar complet de culori. Asa aveti toate avantajele cand luati mobila de baie la comanda.