mobila de dormitor la comandaAveti nevoie de o ocazie speciala pentru a va alege mobila de dormitor la comanda? Ce moment mai bun ar putea fi daca nu de Ziua Indragostitilor. Pe 14 februarie, toata lumea se imbraca cu atentie, isi alege un parfum mai special si se indreapta spre magazine de flori si ciocolata, cumpara cadouri sau merg la restaurante elegante. Dar nu trebuie sa uitam ca ziua se termina oricum… in dormitor. Asa ca, ce moment mai bun ar fi pentru a va gandi la ce v-ati dori sa aveti in camera in care va petreceti cele mai odihnitoare nopti. Sau…ma rog… dupa caz…

De ce sa va luati mobila de dormitor la comanda in sezonul iubirii?

Pentru promotia de Valentine’s Day de la StudioMob

mobila de dormitor la comandaDe ce sa va luati mobila de dormitor la comanda de la StudioMob? In primul rand pentru ca incepand cu data de 14 februarie, adica de Ziua Indragostitilor, avem o oferta speciala. Pentru tot restul lunii, orice obiect de mobilier de dormitor comandat la StudioMob vine cu o reducere de 20%. Prin urmare, fie ca vreti noptiere noi, ati avea nevoie de un cadru de pat modern sau de un dulap mai incapator, de o comoda mai eleganta sau de o lada pentru lenjerie, aveti scuza perfecta.

Si ca sa vedeti ca nu vrem sa va grabim, va lasam destul timp pentru a va gandi in liniste la ce ati vrea sa faceti. Noi credem ca este ocazia perfecta pentru a schimba toata mobila din dormitor. Asa se vor potrivi si piesele una cu cealalta, va fi folosit acelasi material, iar accesoriile vor fi mai usor de ales. Dar puteti lua si doar cateva piese de mobila de dormitor la comanda.

Pentru a va SURPRINDE JUMATATEA CU UN DORMITOR INTREG

Fie ca optati pentru cateva piese sau pentru un dormitor intreg, cert este ca va fi o surpriza extrem de placuta pentru persoana iubita. Asta ca sa nu mai vorbim de un cadou de proportii facut de Ziua Indragostitilor. In timp ce unii isi pierd vremea cu flori si bomboane, voi puteti face ceva cu adevarat deosebit luand mobila de dormitor la comanda. Tot pentru a va sarbatori iubirea.

Pentru ca dormitorul chiar este cea mai importanta camera din casa

mobila de dormitor la comanda

…cel putin pentru voi. Este locul care va ofera cea mai multa intimitate, unde confortul vine pe primul loc si unde trebuie sa va reincarcati bateriile dupa o zi grea de munca, dupa o petrecere agitata sau dupa o zi plictisitoare. Acolo se incheie si incep toate zilele. Poate nu este camera pe care o deschideti musafirilor, dar este coltul vostru de liniste si relaxare. Acesta trebuie sa fie cat mai placut, cat mai calduros si primitor. Iar daca mobila pe care o aveti acum nu va ajuta, dati-ne un semn.

Promotia noastra se lanseaza in Ziua Iubirii si tine intreaga luna februarie. Pentru ca si noi iubim sa facem mobila superba la care visati. In cazul acesta, vorbim in mod special de mobila de dormitor la comanda.