mobila de bucatarie la comanda

Pe parcursul intregii luni martie 2018, StudioMob va ofera ocazia de a va cumpara mobila de bucatarie la comanda cu o reducere de 20%. De ce? Pentru a fi in ton cu primul sezon al cadourilor printr-o oferta concreta de care poate beneficia toata lumea. Daca in luna februarie i-am fericit pe indragostiti cu mobila de dormitor la reducere, continuam sezonul reducerilor cu o oferta speciala la orice obiect de mobilier pentru bucatarie. Nu ezitati sa ne contactati si sa ne chemati la o cafea si o discutie despre planul de bataie. Venim cu mare drag!

Cum se aplica reducerea de 20% la mobila de bucatarie la comanda?

Regulile acestei promotii sunt simple. Atata timp cat luati legatura cu noi in luna martie, pe 31 inclusiv,si programam o evaluare, veti beneficia de acel 20%.

mobila de bucatarie la comanda

Mobila realizata de StudioMob

Ce intra in acest proiect la pret redus? Proiectarea, executia, asamblarea si montarea oricarui corp menit sa ocupe un loc de seama in bucataria dumneavoastra. Daca merge pus in bucatarie, beneficiaza de reducere. Vorbim de corpuri suspendate, coltare, mese cu scaune, dulapuri blaturi etc.

Si nu, nu trebuie sa optati acum pentru TOATA mobila de bucatarie la comanda. Poate familia dumneavoastra s-a marit iar masa de bucatarie a ramas una prea mica pentru voi toti. Sau poate este prea mare si ati vrea sa aveti ceva mai mult spatiu de manevra in cea mai folosita incapere a casei. Poate aveti nevoie de spatii de depozitare in plus. Cu totii suntem tentati de vasele noi si frumoase pe care le vedem in geamurile magazinelor, sau de oale inteligente si alte ustensile. Aceste investitii constante si neprogramate cer si spatiu de depozitare pe masura.

Ar mai fi varianta in care vreti sa renuntati la masa si sa bagati un coltar. Ocupa mai putin loc in unele cazuri si, mergand doar pe colt, elibereaza centrul bucatariei. Sau poate v-ati plictisit de coltar si vreti o masa cu scaune. Ceva simplu si frumos? StudioMob rezolva!

Nu trebuie, dar puteti

Iar daca va faceti curaj, puteti renunta la mobila veche si sa alegeti mobila de bucatarie la comanda pe model modern si fix asa cum v-ati dorit din totdeauna. O reducere de 20% este mai mult decat binevenita si nu o gasiti oricand. Aveti timp sa va ganditi la asta toata luna martie. Iar daca nu stiti ce sa faceti, urmariti pagina noastra de Facebook pentru imagini cu bucatariile superbe la care am lucrat pana acum sau pentru a vedea unele dintre modelele care speram sa va inspire.

mobila de bucatarie la comanda

Mobila realizata de StudioMob

De ce bucataria in luna martie?

De ce am ales sa facem aceasta reducere acum la mobila de bucatarie la comanda? Deoarece, la iesirea din sezonul rece, dupa luni de zile cand patul sau canapeaua au fost cele mai comode locatii din casa, evident cu o patura trasa pana la nas si un ceai cald, a venit sezonul meselor in familie. Este mai cald afara, este mai senin, suntem mai energici. Nu ne mai incepem zilele in intuneric si morocanosi. Avem mai multa pofta de viata, mai multa pofta de mancaruri sofisticate. Si unde se fac aceste mancaruri? In bucataria proaspat mobilata, moderna si frumoasa ca in reviste.

Ce mod placut de a va incepe toate zilele insorite de primavara, inconjurati de noua mobila de bucatarie la comanda! Imaginati-va band cafeaua la masa noua, cu toate lucrurile atent si frumos organizate in dulapuri si sertare facute pe masura necesitatilor reale. Gata cu dezordinea din spatele usilor inchise. Acum totul este la locul lui.

mobila de bucatarie la comanda

Mobila realizata de StudioMob

Orice casa merita un mic refresh, iar primavara este cel mai bun moment pentru a face asta pentru tot anul. Incepeti cu un obiect sau cu toata incaperea, dar profitati de reducerea la mobila de bucatarie la comanda!