bucatarii clasice la comandaRafinament sau functionalitate cand vorbim despre bucatarii clasice la comanda? Sau ambele? Expertii StudioMob va vor raspunde in unanimitate ca rafinamentul si functionalitatea nu se exclud reciproc, atunci cand discutam despre adaptarea unui mobilier clasic de bucatarie la gusturile si nevoile clientului. Iata cateva elemente de design specifice, insotite de recomandari utile din partea specialistilor nostri in mobilier.

bucatarii clasice la comandaMese potrivite pentru bucatarii clasice la comanda

Setul de masa si scaune este primul pe care ne focalizam atentia in bucatarie. Pentru bucatariile clasice la comanda, forma mesei poate fi definitorie. Fie ca optati pentru una rotunda sau ovala, fie ca sunteti adeptul mesei rectangulare, incadrarea acesteia trebuie sa fie optima in spatiul disponibil. De asemenea, trebuie sa completeze cu eleganta restul pieselor de mobilier. Combinatiile de materiale si frezarile deosebite ii vor conferi un aer de rafinament intregii incaperi. Ca gama cromatica propunem o paleta extinsa, de la nelipsitul alb la atemporalele nuante de stejar si mahon.

Coltar de bucatarie versus scaune

Coltarul de bucatarie cu tapiterie personalizata poate fi o alternativa de succes la scaunele obisnuite, fiind mai comod si de efect. Expertii StudioMob va propun materiale si texturi care se vor potrivi perfect gusturilor dumneavoastra in materie de mobilier pentru bucatarii clasice la comanda, dar si care se pot curata cu usurinta. Rezistenta materialelor textile este garantata. Suntem constienti de faptul ca bucataria este un loc placut de reunire a familiei, dar si un spatiu functional in care aburul si temperaturile ridicate pot duce la deteriorarea mai accelerata a mobilierului. Daca nu sunteti adeptii coltarului va oferim scaune realizate la set cu masa de bucatarie sau ca modele individuale.

Insula de bucatarie la comandabucatarii clasice la comanda

Au trecut vremurile cand insula de bucatarie era doar un moft pentru bucatariile foarte spatioase. Noi va aducem in atentie posibilitatea de a realiza o astfel de insula pentru mai multe modele de bucatarii clasice la comanda, in conformitate cu spatiul de care dispuneti si cu preferintele dumneavoastra. Insula de bucatarie poate functiona ca o extensie a blatului, dar poate si sa inlocuiasca masa. Pe langa farmecul sau aparte, insula de bucatarie este foarte practica. Creeaza spatiu de lucru, iar in cazul amenajarilor de tip open-space ajuta la delimitarea spatiului. Formele pot fi diverse: de la binecunoscutul bloc dreptunghiular la insulele pe semirotund, cu picioare specifice stilului clasic.

Blat compozit la comanda

Blatul compozit la comanda este esential pentru ca o bucatarie sa isi demonstreze pe deplin utilitatea. Studiomob este garantul mobilierului de calitate. De aceea, realizeaza blaturi durabile, fara imbinari vizibile, rezistente la foc, la lovituri si la efectele acizilor sau sarurilor. Desi este, in principiu, un element de design modern, inlocuirea chiuvetei clasice cu blatul compozit care contine chiuveta poate fi adaptata cu succes oricarui model de mobilier pentru bucatarii clasice la comanda. De asemenea, este alternativa perfecta pentru “sigilarea” spatiilor nedorite din jurul chiuvetei, in care se dezvolta adesea microbi. Grosimea blaturilor difera, iar culoarea este, in definitiv, o chestiune de gust, pentru care se opteaza individual.

bucatarii clasice la comandaMobila de bucatarie din lemn masiv

Ultimul aspect, dar nu cel mai putin important, este materialul din care este confectionata mobila. Lemnul masiv isi pastreaza suprematia in mobilierul clasic pe comanda. Specifice bucatariilor clasice la comanda sunt fronturile antichizate cu frezare adanca si canturile cu muchiile rotunjite. In privinta durabilitatii, lemnul masiv este alegerea perfecta. Timpul petrecut in bucatarie este mare si, de aceea, uzura mobilierului poate fi mai rapida. Designul mobilierului clasic de bucatarie din lemn masiv poate fi de o simplitate extrema sau poate contine elemente realizate cu multa migala, atent accesorizate.

Bucataria poate fi cea mai indragita incapere a casei, asa cum ne place sa spunem.  Reducerea noastra de 20% la bucatariile StudioMob vine in sprijinul dumneavoastra in aceasta luna si va ajuta sa oferiti cel mai original cadou caminului. Daca v-am convins ca achizitionarea unei bucatarii clasice la comanda poate fi visul dumneavoastra devenit realitate, va asteptam pentru a va oferi o solutie personalizata.