dressing la comanda

Realizarea unui dressing la comanda este modalitatea cea mai la indemana pentru a rezolva problema pastrarii in conditii optime a hainelor si a accesoriilor. O buna organizare a hainelor va va ajuta sa va disciplinati si sa reduceti timpul alocat gasirii anumitor obiecte vestimentare. In plus, va fi de un real ajutor pentru a va contoriza tinutele si a va imbunatati stilul vestimentar. Cum ramane cu spatiul? Poate fi acesta cu adevarat un impediment in amenajarea unui dressing adaptat nevoilor si dorintelor noastre? Abordarea problemei cu originalitate va va scoate din impas.

Un dressing la comanda in dormitor: dulap supradimensionat vs dressing incorporat in perete

dressing la comandaUn dressing la comanda in dormitor poate fi cea mai intuitiva alegere pentru majoritatea dintre noi. Un clasic dulap supradimensionat, parte dintr-un set de mobilier matrimonial, este incadrat armonios intr-o incapere mare, luminoasa. O recomandare utila pentru un dressing masiv este aceea de a-l realiza in forma de L pentru a profita de un colt nefolosit. In acelasi scop, pentru a extinde spatiul util de depozitare, se recomanda si configurarea acestuia cu o inaltime considerabila, uneori pana la tavan. Desi este de multe ori o alegere care tine de estetica locuintei, plasarea unor oglinzi mari pe usile dulapului poate fi si extrem de practica. Se creeaza iluzia de camera spatioasa si luminoasa, iar noi ne putem admira in oglinda purtand tinutele pe care le depozitam in dressing.

Daca totusi dulapul masiv nu pare o solutie viabila se poate amenaja un dressing la comanda discret, compartimentat dupa nevoile fiecaruia. Acesta poate fi mascat cu ajutorul unei perdele, a unei draperii sau chiar a unui alt corp de mobilier, care poate functiona ca biblioteca, de exemplu. Daca sunteti o fire nonconformista nu ezitati sa optati pentru un dressing incorporat in perete, cu usi glisante elegante, realizate din MDF lucios sau pur si simplu cu oglinzi aplicate. Renuntarea la clasicele usi batante ii confera camerei un aer modern.

Dressing in hol sau la mansarda

Atunci cand spatiul redus din dormitor ne limiteaza optiunile, realizarea unui dressing la comanda in hol, intr-o nisa, sau chiar la mansarda este o idee salvatoare. Valorificarea cu bun gust si spirit practic a suprafetei disponibile va avea rezultate neasteptate.

Un dressing cu sistem de glisare, pozitionat in hol, chiar si intr-un spatiu extrem de redus (intr-o nisa), poate fi multifunctional. Compartimentarea cea mai frecventa este urmatoarea: rafturi (in partea superioara), o bara pentru haine si

dressing la comandapolite pentru pantofi (in partea inferioara). Daca doriti ca holul sa nu para incarcat de mobilier, specialistii nostri va vor prezenta solutii pentru a face dressingul mai putin vizibil.

Spre deosebire de dressingul din hol, la care exista anumite restrictii, pentru cel amenajat in mansarda puteti miza pe creativitate. Chiar daca este uneori un proiect costisitor, un dressing la comanda in mansarda poate arata ca un mic magazin de haine in propria locuinta. Rafturile pot fi deschise, iar iluminarea va fi cu siguranta un element special al incaperii. Pentru un plus de originalitate si de confort, se poate amplasa o canapea mica in mansarda, alaturi de un frumos dulap vintage pentru accesorii, cu oglinda in loc de usa.

Daca proiectul unui dressing la comanda vi se pare atragator nu ezitati sa contactati StudioMob. Promitem sa va completam cu originalitate ideile si sa fim furnizorii celor mai bune solutii practice pentru locuinta dumneavoastra. In definitiv, un dressing la comanda nu trebuie sa fie o simpla piesa de mobilier, ci un spatiu valorificat in beneficiul intregii familii.