mobila de bar la comanda

mobila de bar la comanda

Mobila de bar la comanda este indispensabila pentru localuri, dar si pentru livingul cu bucatarie deschisa din locuinta proprie. De aceea, clientii care apeleaza cu incredere la serviciile StudioMob sunt in cautarea unor solutii personalizate, care sa imbine necesitatile practice cu un design unic, adaptat spatiului in care mobilierul va fi amplasat.

Mobila de bar la comanda pentru restaurante si alte localuri publice

Tipicul localului public este cel care da tonul in alegerea unui mobilier adecvat. Daca vorbim despre restaurantele clasice, mobila de bar la comanda va include un bar realizat in stil clasic, preferabil din lemn masiv si cu o cromatica care va spori eleganta localului. Barurile retro si cele continand placaje cu lambriuri din lemn se potrivesc perfect intr-un astfel de decor. De asemenea, elementele reconditionate sau pictate manual confera un plus de rafinament. Scaunele din lemn curbat pot fi elementul inovator de design, care completeaza mobilierul.

Mobilierul de bar pentru cafenele si cluburi nu este la fel de sofisticat, este unul simplu si modern. Formele pot fi indraznete, iar combinatiile de materiale vor scoate localul din anonimat. Scaunele inalte, cu un cadru de otel cromat, sunt intalnite frecvent. Banchetele modulare sunt foarte practice si estetice. Culorile luminoase sau contrastele sunt preferate pentru mobila de bar la comanda din cluburi, cafenele sau localuri similare.

Mobilier de bar pentru o bucatarie deschisa dintr-o locuinta

Livingul cu bucatarie deschisa este locul ideal pentru servirea mesei, pentru o gustare rapida sau pentru a savura un pahar de vin sau o cafea. Amenajarea unui bar intre bucatarie si living are multiple avantaje de ordin practic si estetic. Principalul atu este spatiul castigat prin renuntarea la pereti, care duce implicit la o mai buna interactiune intre membrii familiei.

Barul propriu-zis este foarte practic. El le confera o mai mare libertate de miscare membrilor familiei si poate dispune de numeroase spatii de depozitare pentru obiectele din bucatarie si nu numai. Daca spatiul este redus (ca in cazul garsonierelor), mobila de bar la comanda este solutia. Exista variante personalizate, care au la baza elemente extensibile, ce pot rezolva cu succes orice inconvenient. Masuratorile potrivite si confectionarea unui bar de mici dimensiuni va va ajuta sa va indepliniti visul de a avea propriul bar in locuinta. Aparatura electrocasnica moderna, incorporata si performanta din punct de vedere tehnic, vine in ajutorul bucatariilor open-space. Designul poate fi unul deosebit, in functie de dorintele si de imaginatia fiecaruia.

Se poate opta pentru un bar decupat in perete, cu blat din material compozit, pentru un bar clasic, zidit din caramida, cu blat din lemn masiv. Lemnul poate fi utilizat pentru o mobila de bar la comanda in stil rustic, dar si pentru un bar modern, cu o structura complexa in partea superioara. Barul mai poate fi conceput ca o extensie a insulei de bucatarie, in stil minimalist. In definitiv, dumneavoastra veniti cu ideile, iar noi le vom pune bucurosi in practica.

mobila de bar la comanda

mobila de bar la comanda

Scaunele de bar isi demonstreaza pe deplin utilitatea atat in raport cu activitatile gastronomice, cat si cu acelea din living. Ele pot fi folosite de invitati atunci cand canapeaua din living devine neincapatoare. Oferta de scaune de bar este deosebit de generoasa. Exista numeroase modele, cu unul sau patru picioare, din metal sau lemn si cu tapiterie din piele sau materiale textile.

Intrucat stim cat este de important pentru dumneavoastra sa dispuneti de un produs excelent, care sa fie deopotriva util si durabil, StudioMob va propune cel mai bun raport calitate-pret pentru mobilierul de bar personalizat. La final, veti putea sa etalati cu mandrie in fata prietenilor si a clientilor o mobila de bar la comanda executata impecabil, care nu a costat o avere.