Pat matrimonial la comanda

Pat matrimonial la comanda

Chiar daca pentru multi inseamna o investitie costisitoare, restrictionata de spatiul din dormitor, realizarea unui pat matrimonial la comanda este o reala necesitate. Existenta unui pat matrimonial construit dupa preferintele clientului, respectand anumite dimensiuni, este esentiala pentru imbunatatirea calitatii vietii cotidiene.

De ce este un pat patrimonial la comanda indispensabil?

Probabil cunoasteti deja informatia-cliseu legata de cei 25 de ani din viata pe care ni-i petrecem dormind. Suntem constienti, prin urmare, ca viata ne este radical influentata de calitatea somnului. Ce alegeri trebuie sa facem pentru a avea un somn bun? In mod evident trebuie sa avem un pat care sa corespunda nevoii noastre de odihna. Sa fie unul comod, rezistent, cu un design placut, situat la inaltimea optima fata de podea. Avem nevoie, deci, de un pat matrimonial la comanda.

Spre deosebire de paturile de serie, patul la comanda se muleaza perfect pe nevoile noastre legate de lungime, latime si inaltime. De asemenea, avem libertatea de a combina materialele preferate pentru o tapiterie deosebita, care poate deveni chiar un obiect de decor pentru intreaga incapere. Patul la comanda va avea, tot in functie de preferinte si de necesitati, spatii de depozitare dispuse in diverse feluri (lada, sertare laterale sub pat).

Ce deosebeste patul matrimonial de patul simplu, de o persoana, este dimensiunea mai mare. De aceea, cand mergeti pe varianta unui pat matrimonial la comanda veti avea in vedere ca trebuie adaptat nevoilor cuplului, iar acest lucru va va spori exigentele.

Patul matrimonial pentru intreaga familie

Desi este prin definitie patul din dormitor destinat cuplului, patul matrimonial poate “gazdui” si membrii mai mici ai familiei. Venirea unui bebelus in familie poate insemna uneori si invadarea spatiului de somn al parintilor, de aceea este binevenit un pat de dimensiuni generoase.

Modele de paturi matrimoniale pentru toate gusturile

Un pat matrimonial la comanda va satisface orice preferinta legata de design si de functionalitate datorita posibilitatii de a opta pentru materialul, culoarea si textura dorite. Simplitatea si eleganta merg de multe ori mana in mana, dar nici designul de lux si detaliile extravagante nu se lasa mai prejos. Asadar, aveti libertatea de a alege un modern pat matrimonial cu tapiterie din piele in diverse culori sau un pat cu o tablie de lemn, cu un decupaj ingenios. Pentru firile boeme patul cu baldachin, decorat cu draperii, perdele sau voal, va fi intotdeauna nelipsit din dormitor. Persoanele mai practice vor merge, desigur, pe varianta unui pat matrimonial cu lada, valorificand un spatiu adesea nefolosit pentru depozitarea asternuturilor si a pernelor. Daca banii nu sunt o problema pentru dumneavoastra si doriti sa faceti o alegere mai putin obisnuita, un pat matrimonial la comanda cu suport pentru televizor incorporat in structura patului este solutia.

Din punct de vedere cromatic, fiecare client va face alegerea care il face fericit si il ajuta sa aiba parte de relaxare si de un somn linistit. Nu putem, insa, sa nu remarcam ca paturile in culori naturale nu se demodeaza si reprezinta un element care creeaza o atmosfera calma, propice odihnei. In general, tonurile pastel combinate cu gri si crem relaxeaza. Albastrul si verdele sunt culori care imbie la somn daca sunt utilizate alaturi de tonuri deschise. Cei care prefera o pata de culoare in dormitorul conjugal trebuie sa stie ca o cromatica puternica stimuleaza vizual, nefiind cea mai potrivita alegere pentru camera de odihna. Ca solutie de compromis pentru acestia recomandam amplasarea unor accesorii in culori vii, precum ar fi pernele, si evitarea achizitionarii pieselor de mobilier intens colorate.

In speranta ca v-am raspuns cum se cuvine la intrebarea initiala, legata de un pat matrimonial la comanda ca lux sau necesitate, va invitam la o discutie mai pe larg cu specialistii StudioMob si va promitem ca va vom depasi asteptarile.