birou din PAL

Pentru majoritatea dintre noi un birou din PAL este acel obiect de mobilier indispensabil atat la serviciu, cat si acasa. Este util in desfasurarea unei palete largi de activitati. Adultii il utilizeaza in mod negresit la serviciu, biroul fiind necesar pentru computer si alte echipamente conexe, precum si acasa, in general cu acelasi scop. Copiii si tinerii il folosesc si pentru efectuarea temelor, pentru scris si citit.

De ce birou din PAL?

In calitate de experti in mobilier suntem adesea intrebati cat de bun calitativ este PAL-ul melaminat in comparatie cu alte materiale. Raspunsul este scurt si cuprinzator: PAL-ul este un material bun calitativ, cu un pret accesibil si adecvat pentru mobila la comanda.

Un birou din PAL este o alegere buna pentru ca doua dintre principalele avantaje ale placilor aglomerate din lemn melaminat sunt greutatea redusa si rezistenta lor in timp. Proprietatile excelente de modelare ale PAL-ului, prin trecerea de la cald la rece si invers fara repercusiuni asupra materialului, reprezinta un alt atu. Prelucrarea PAL-ului se realizeaza usor, iar materialul nu se deterioreaza cu usurinta in procesul de debitare a placilor.

Ce este de fapt PAL-ul?

birou din PALDenumirea sa provine, dupa cum am mentionat anterior, de la placa aglomerata din lemn. Placa in cauza este alcatuita din bucati mici de lemn, presate la cald in combinatie cu rasini sintetice. Daca detaliile tehnice nu v-au impresionat, atunci cateva informatii legate de aspectul placut al PAL-ului sigur o vor face.

In fond alegem un birou din PAL de foarte multe ori pe criterii estetice, nu-i asa? Placile aglomerate din lemn au o fateta fina, care poate fi colorata intr-o varietate de nuante. Ulterior, aceasta este acoperita cu melamina. Calitatea melaminei este cea care sporeste sau reduce rezistenta PAL-ului. Desi este comparat cel mai frecvent cu MDF-ul si lemnul in privinta durabilitatii, iesind pe locul secund, PAL-ul nu este in niciun caz un material care se deterioreaza rapid. PAL-ul melaminat poate fi supus unor procese de tratare (ignifugat, hidrofugat, antiseptizat), care ii sporesc calitatea si rezistenta.

De ce este biroul din PAL ideal atat acasa, cat si la munca?

Un birou din PAL este ideal acasa pentru ca este usor de transportat si de incadrat indiferent de spatiul din locuinta. Daca se realizeaza la comanda, avantajele vor fi cu atat mai numeroase. De la alegerea dimensiunilor si a culorii la configurarea acestuia in concordanta cu necesitatile familiei. Chiar daca este destinat adultilor sau copiilor din familie, spatiul de lucru trebuie sa fie corect amenajat. Astfel, masa de birou trebuie sa dispuna de spatiile necesare pentru imprimanta si scanner, daca este cazul, sau chiar de rafturi pentru carti. Totul se va face cu economie de spatiu si in armonie cu restul mobilierului din casa.

In mediul profesional de activitate sunt necesare spatii aditionale de depozitare sau mese de birou de dimensiuni extinse. Astfel, un birou din PAL la comanda este ideal pentru mediul corporate open-space. Special concepute pentru zona office sunt birourile pe colt, cele cu margini drepte, care pot fi unite la nevoie, si consolele duble. Cum am mai spus inainte, PAL-ul este un material versatil, asa ca gama cromatica este extrem de variata. Veti putea avea biroul dorit in culori potrivite pentru orice fel de design interior.

birou din PALCa firma profesionista in domeniu, StudioMob furnizeaza mobilier de birou eficient organizat, cu un aspect foarte placut si cu servicii de asamblare care scutesc pe oricine de acest efort. Un birou din PAL ales cu grija, la un pret rezonabil, va fi indelung folosit atat in spatiul intim de acasa, cat si la serviciu, iar o activitate desfasurata in conditii optime va avea rezultate pe masura.