masa de bucatarie la comandaStim cu totii ca o masa de bucatarie la comanda are avantaje incontestabile in orice locuinta. De aceea, specialistii in domeniul mobilierului incearca permanent sa propuna solutii imbunatatite si moderne pentru ca bucataria sa functioneze impecabil. La fel ca aparatura electrocasnica specifica, masa de bucatarie este un obiect indispensabil. Prin urmare nu ar trebui facut rabat de la calitate cand vine vorba de aceasta.

De ce recomanda expertii in mobilier masa de bucatarie la comanda?

Produsele de serie ne satisfac in majoritatea cazurilor mai ales din punct de vedere financiar. Cum ramane cu aspectele pe care le ignoram si care in timp ajung sa ne deranjeze? Nu va fi cazul sa purtam aceasta discutie daca achizitionam o masa de bucatarie la comanda. Iata principalele motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa ia in considerare achizitionarea unei mese la comanda.

1. Dimensiunile personalizate

masa de bucatarie la comandaDaca amenajarea unei bucatarii mari nu pune probleme datorita spatiului generos, incadrarea obiectelor de mobilier intr-o camera mica necesita o planificare stricta. Dimensiunile mesei vor fi stabilite si in functie de amplasare, langa perete sau in mijlocul camerei. De asemenea, se va lua in calcul numarul de persoane care vor utiliza zilnic masa. Inaltimea mesei va fi personalizata in functie de modelul si dimensiunile scaunelor pe care dorim sa le folosim sau in concordanta cu alte criterii subiective.

2. Materialele de cea mai buna calitate

Alegerea materialului pentru o masa de bucatarie la comanda nu va fi dificila daca se iau in considerare cateva aspecte. In primul rand se va tine cont de durabilitate si se va opta pentru un material rezistent in timp (lemn, metal) data fiind utilizarea sa intensa de catre toti membrii familiei. Un alt aspect este legat de curatarea suprafetei mesei de bucatarie, in special daca in familie exista copii. Exista numeroase variante de masa cu suprafata lucioasa rezistenta, placata chiar cu sticla, care faciliteaza indepartarea resturilor alimentare.

3. Designul si forma atragatoare

masa de bucatarie la comandaDesignul si forma sunt esentiale pentru masa de bucatarie la comanda la fel ca pentru oricare alta piesa de mobilier. Un design atragator in bucatarie se poate obtine printr-o prelungire a blatului, printr-o masa rotunda de tip bistro sau printr-una cu piedestal, care va fi utila si pentru ca ocupa mai putin spatiu pe pardoseala. Evident ca o masa dreptunghiulara clasica nu va fi o alegere creativa, dar va fi o optiune sigura pentru persoanele care prefera solutiile practice. In privinta formei, se gasesc mese de bucatarie dreptunghiulare, patrate, ovale, rotunde. Forma ramane o chestiune de gust si de imaginatie, insa va trebui sa se potriveasca si in ansamblul mobilei de bucatarie.

4. Sistemele de extindere/pliere

Cand prefera o masa de bucatarie la comanda, clientii StudioMob ne solicita adesea solutii pentru extinderea sau plierea acesteia. O masa extensibila este ideala pentru fiecare locuinta in special pentru momentele petrecute cu prietenii si rudele. Pentru aceia care nu doresc sa achizitioneze separat o masa plianta, varianta transformarii mesei din bucatarie este cea mai inspirata. Cel mai uzitat sistem in acest sens este blatul compus din trei parti, in care partile laterale se trag, iar partea din mijloc “cade” la nivel cu restul.

5. Spatiile inedite de depozitare

masa de bucatarie la comanda

Masa de bucatarie este probabil ultimul loc in care ne gandim ca am putea depozita ceva. Nimic nu suna imposibil pentru StudioMob. Masa de bucatarie la comanda poate fi si acel obiect de mobilier folosit pentru stocarea tacamurilor sau chiar a veselei intr-o bucatarie nu prea incapatoare. Masa cu sertare si cea cu un dulap incastrat in lateral sunt cele mai populare variante.

Daca cele cinci aspecte prezentate de StudioMob v-au convins cat de avantajos este sa alegi o masa de bucatarie la comanda, in detrimentul uneia de serie, nu stati pe ganduri si luati decizia corecta pentru bucataria dumneavoastra.