Pentru cei aflati in cautarea de mobilier de baie in Bucuresti, StudioMob ofera servicii de inalta calitate constand in consultanta, proiectare, masurare, confectionare propriu-zisa, transport si montaj. De ce am ales sa va punem la dispozitie pachetul complet de servicii? Pentru ca un furnizor de incredere isi trateaza clientii cu respect, dar mai ales isi respecta propria activitate. De aceea, oferirea de servicii de la A la Z garanteaza calitatea si presupune un minimum de efort pentru client.

Mobilier de baie in Bucuresti, adaptat gusturilor si posibilitatilor clientului

Daca va doriti un model personalizat de mobilier de baie in Bucuresti, nefiind convinsi ca mobila de serie din magazine este usor de integrat in baia dumneavoastra, va sfatuim sa ne contactati cat mai repede. Mobila de baie reprezinta acea solutie practica pentru depozitarea produselor cosmetice, a celor de ingrijire personala, a prosoapelor si chiar a produselor de curatenie. Dincolo de acest rol de baza al sau, mobilierul de baie trebuie sa fie unul cu un aspect placut, sa va dea o stare de bine, sa lumineze si sa infrumuseteze baia.

Din punctul de vedere al designului suntem deschisi la orice sugestie. Vom onora cu aceeasi pasiune comenzile pentru mobilier in forme si culori fanteziste, precum si pe cele de o simplitate extrema. Putem intelege cu usurinta daca sunteti adeptii stilului clasic si va vom oferi corpuri incapatoare, cu montaj pe pardoseala, confectionate din materiale rezistente la umezeala. Pentru cei care prefera solutiile moderne, vom putea realiza corpuri monocrome, simple ca design si accesorizate corespunzator. Pentru aceia dintre clientii care doresc un luxos mobilier de baie in Bucuresti, recomandam mobila din MDF combinata cu sticla colorata. Aceasta este o varianta costisitoare, insa rezultatul este unul exceptional. Lavoarele incorporate, realizate din astfel de sticla colorata, sunt in voga in numeroase tari in pofida costurilor ridicate.

mobilier de baie Bucuresti

Pentru apartamentele noi, dotate cu o baie imensa, se valorifica din ce in ce mai mult conceptul de spa in amenajare. Obiectele sanitare de lux sunt completate de un mobilier inedit, realizat adesea in stil scandinav. Daca totusi nu dispuneti de un spatiu generos si doriti un mobilier de baie minimal, care sa va fie de ajutor pentru stocarea catorva obiecte de maxima necesitate, StudioMob realizeaza si mobila de baie compusa din simple polite suspendate. Asortate corespunzator cu restul baii si amplasate in pozitia optima pentru o utilizare usoara, acestea vor fi utile si elegante.

StudioMob livreaza mobilier de baie in Bucuresti, dar si in alte orase din tara si chiar din strainatate. Investitiile noastre permanente in tehnologie si deschiderea fata de dorintele clientilor ne ajuta sa satisfacem si cele mai exigente cerinte. Pentru o mobila de baie perfect functionala, estetica si incadrata in buget, nu ramane decat sa ne contactati. Fara a avea surpriza neplacuta a unor costuri suplimentare, clientul va fi consiliat de catre un expert in mobilier, iar cea mai adecvata solutie va fi gasita de comun acord. StudioMob ramane furnizorul dumneavoastra de incredere pentru mobilier de baie in Bucuresti.