mobila de living modernaIn zilele noastre, mobila de living moderna este ceea ce cauta majoritatea celor care isi amenajeaza apartamentul recent achizitionat sau a celor care doresc sa aduca un aer proaspat locuintei in care stau de ceva timp. Un living modern nu vine la pachet doar cu ultimele tendinte in materie de design, ci si cu solutii inovatoare legate de confort. Tehnologiile de ultima generatie utilizate de firma noastra de mobilier permit un timp mai mic de executie, produse de calitate superioara si mai usor de personalizat, in concordanta cu viziunea clientului. In acest context, StudioMob isi propune sa ofere cinci sfaturi practice, menite sa le vina in ajutor celor care doresc o mobila de living moderna.

Mizeaza pe nonconformism daca vrei o mobila de living moderna

A avea o perspectiva moderna este sinonima cu a fi nonconformist. Aceasta judecata se aplica si in cazul alegerii mobilei pentru living. Designul surprinzator, cu asimetrii, corpuri inclinate sau cu forme neobisnuite, este cheia pentru amenajarea unui living modern. Se poate inova cand alegem corpurile sau etajerele pentru peretele pe care va fi amplasat televizorul. Exista numeroase solutii de depozitare chiar si in cele mai simpliste seturi de living. De asemenea, fronturile cu imprimeuri originale sau confectionate din sticla curbata reprezinta o idee excelenta pentru a iesi din tipare cu mobila de living.

Opteaza pentru simplitate/minimalism

Mobila de living moderna se poate caracteriza prin simplitate, minimalism. Totusi, cand ne gandim la amenajarea livingului, minimalismul nu este definit prin amplasarea a doua-trei corpuri de mobilier si atat. Este vorba despre o simplitate studiata, despre un design bazat uneori chiar pe simetrie, cu structuri repetate, geometrice, care nu incarca. Amenajarile minimaliste creeaza iluzia de spatiu si sunt reconfortante vizual. Acestea sunt elegante si, indiferent de cromatica, vor fi intotdeauna de bun-gust daca sunt accesorizate discret.

Nu uita de luminozitate

Luminozitatea este esentiala pentru orice incapere dintr-o locuinta, dar mai ales pentru livingul in care ne reunim cu familia si prietenii. Daca livingul pe care il avem nu are ferestre mari si o sursa naturala de lumina satisfacatoare, exista si trucuri care pot crea iluzia de luminozitate sau care chiar pot aduce un plus de lumina. Mobila de living moderna este echipata cu spoturi luminoase sau cu LED-uri incorporate. Daca acestea nu sunt pe gustul nostru, putem apela cu succes la o lampa decorativa supradimensionata si la fronturi lucioase de mobilier in care lumina sa se reflecte. Un mobilier alb sau in tonuri deschise va fi luminos, relaxant si va da impresia de curatenie in living.

 

Alege forme geometrice

Corpurile geometrice amplasate in pozitii neasteptate creeaza un efect vizual deosebit in living. O viziune plina de creativitate si masuratorile corecte pot transforma livingul intr-un spatiu al inovatiilor de design, in care utilitatea si confortul merg mana in mana. Geometria este cea care ne ajuta sa avem o mobila de living moderna estetica, dar cu multiple solutii de stocare.

 

Adauga o pata de culoare

Alegerea cromaticii pentru living aduce o dubla provocare: fie optam pentru un mobilier viu colorat, care sa insufleteasca incaperea si il accesorizam simplist, cu obiecte in tonuri neutre, fie mergem pe varianta mobilei discrete, in culori deschise, pe care o scoatem din anonimat cu accesorii nonconformiste, in culori tari. Oricare ar fi optiunea este esential sa se pastreze proportiile, astfel incat rezultatul sa denote eleganta si sa nu alunece in zona kitschului. Culorile sunt la fel de importante pentru confortul propriu precum poate fi o canapea comoda, chiar daca la prima impresie am putea afirma contrariul.

Acestea sunt principalele sfaturi practice pe care StudioMob le da clientilor sai interesati de amenajarea livingului. StudioMob asteapta cu interes propunerile si ideile acelora care au trecut pe lista prioritatilor o mobila de living moderna si promite o executie peste asteptari.