Servicii complete

În colaborarea cu StudioMOB puteți opta pentru servicii complete, după cum urmează:

  • Consultanță – Pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți, vă oferim asistența noastră, fără nicio obligație financiară. Împreună discutăm, stabilim modelele, termenele de execuție și prețul mobilierului, după care puteți lăsa restul în seama noastră.
  • Proiectare – Fie că urmăm modelele propuse de dumneavoastră sau vă recomandăm propriile idei de design, alegerea finală vă aparține.
  • Măsurare – Înainte de începerea oricărui proiect, realizăm măsurători precise cu aparatură de top, ca să ne asigurăm că totul se va potrivi la fix.
  • Realizare propriu-zisă –  Etapa în care punem în practică ideile și design-urile pe care vi le doriți, cu grijă și pricepere, la termenul stabilit, folosind materialele cele mai bune din prisma raportului preț-calitate.
  • Transport și montaj – Și faza finală, cea de transformare a spațiului dumneavoastră, ne revine tot nouă. La finalul execuției, profesioniștii noștri aduc și montează piesele de mobilier în locul dorit.

Misiunea noastră

De la bun început, de la înființarea societatii, ne-am propus să aducem un plus de confort și de frumusețe în spațiile pe care doriți să le amenajați.

Mobilarea casei poate fi un proces plăcut și satisfăcător, dacă este lăsat pe mâna echipei potrivite.

Conform acestei viziuni, ne dedicăm eforturile pentru a ne duce obiectivul la bun sfârșit.

Fiecare client mulțumit reprezintă pentru noi un nou motiv de satisfacție.

Valorile noastre

Pricipalul atu al firmei noastre este respectul față de clienți, ceea ce justifică eforturile constante pentru a onora încrederea pe care o investiți în noi. Respect față de dorințele dumneavoastră, precum și față de produsele muncii noastre. Punem foarte mare preț pe calitate, de aceea lucrăm cu oamenii pricepuți și cu cele mai bune materiale, pentru a fi la înălțimea așteptărilor.

Dăm dovadă de flexibilitate în ce privește abordarea proiectelor. Întrucât dorim ca fiecare client să fie mulțumit cu ceea ce realizăm, creăm piesele de mobilier în mod personalizat, după preferințele dumneavoastră, după bugetul pe care îl alocați proiectului, în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Cere o oferta