Loading...

Exista o multitudine de metode de prelucrare a materialelor, fiecare procedeu in parte avand scopul de a crea obiecte (sau parti componente) care sa ne faciliteze viata de zi cu zi. O mare parte dintre procedeele de prelucrare implica utilizarea temperaturilor crescute; printre aceste procedee se numara si termoformarea. In cazul in care cauti servicii de termoformare, compania Studio Mob iti vine in ajutor!

Ce este termoformarea?

Termoformarea este, in fapt, termenul utilizat pentru a descrie procedeul de productie a pieselor din  materiale sub forma unei foi, utilizand temperatura crescuta si presiunea.

Cum se realizeaza termoformarea?

Termoformarea se realizeaza prin procedeul de vacuumare a placii incalzite pe o matrita negativa sau pozitiva. Acest procedeu permite realizarea unei serii vaste de lucrari deosebite din punct de vedere al aspectului si al structurii, in serii nelimitate.

Serviciile de termoformare oferite de Studio Mob

Serviciile de termoformare oferite de firma noastra sunt de cea mai inalta calitate, datorita echipamentului si tehnologiei de ultima generatie utilizate. Firma noastra utilizeaza materiale superioare din punct de vedere calitativ, acestea fiind obtinute in urma colaborarii cu furnizori cunoscuti si apreciati.

Avantajele termoformarii

Acest procedeu prezinta o serie de beneficii imposibil de ignorat:

  • Eficacitatea in ceea ce priveste costurile de productie – datorita facilitatii acestui procedeu, dar si a materialelor utilizate, termoformarea este un procedeu avantajos din punct de vedere financiar;
  • Limitarea ciclului de productie;
  • Aspectul deosebit – termoformarea permite modelarea materialelor pana in cele mai mici detalii, iar la sfarsitul procedeului vei avea la dispozitie suporturi cu o structura delicata si cu un design deosebit.

Pe langa serviciile de termoformare, compania Studio Mob iti ofera si servicii complete de proiectare, de realizare a pieselor, de ambalare, imprimare, vopsitorie etc.   Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa ne contactezi.

Cere o oferta
  • Ne deplasam la locatia dumneavoastra pentru a realiza masuratorile viitorului dumneavoastra mobilier
  • Designerii nostrii va vor indruma in alegerea mobilierului dorit
  • Oferim garantie produselor noastre
  • Transportul si montajul il realizam gratuit in functie de zona
  • Experienta noastra este confirmata de partenerii nostrii. Vezi sectiunea parteneri.
  • Asiguram satisfactie garantata

Contacteaza-ne!